Ahol máshogy nincs jelezve, a weboldalon található anyagok a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/deed.hu licenszének megfelelően érhetőek el.

Amennyiben a weboldal / szolgáltatások bármely részét a licensznek megfelelő módon fel akarod használni, kérlek, hivatkozz a cégre, linkkel feltüntetve. Amennyiben kereskedelmi célra szeretnéd felhasználni a weboldal / szolgáltatások bármely részét, kérlek keress meg minket baráti egyeztetés céljából.

Általános megfontolások

A weboldalt, és a rajta található tartalmakat a legjobb tudásunknak megfelelően, nyilvánosság számára szabadon elérhető adatok alapján állítjuk elő. Ennek ellenére, előfordulhat, hogy bizonyos adatok / információk pontatlanul kerülnek publikálásra. A cég semmilyen felelősséget nem vállal az esetleges pontatlanságokért, hiányosságokért.

A weboldalon található információ bármelyikén alapuló bármilyen döntés az olvasó / felhasználó saját felelőssége, azon alapuló bármilyen esemény bekövetkeztéért a cég nem vonható felelősségre.

Személyes adatok

A weboldal nem gyűjt semmilyen személyes adatot a Google Analytics által esetlegesen kezelt adatok kivételével.

Szolgáltatások rendelkezésre állása

A cég nem vállal felelősséget a weboldal által nyújtott szolgáltatások rendelkezésérésre állásából esetlegesen adódó események bekövetkeztéért.

Vitás kérdések rendezése

Lépj velünk kapcsolatba, nagyon rugalmasak vagyunk. Nem kell egyből jogásszal, bírósággal, meg hasonlókkal fenyegetni.

Közérthetően, röviden, ugyanezek

Kezeld alternatív információforrásként a weblapot, kizárólag erre alapozva ne hozz döntést. Egyébként is, semmiért nem vállalunk semmilyen felelősséget.